The road show is a unique stage for local and international C&I solar project owners to share their excellent track records and projects in pipeline.

Opening Hours :

    09.30am - 18.00pm, October 27th

Venue :

    Stage E at Exhibition Room, 1st Floor, Adora Center, Ho Chi Minh City, Vietnam

09:50 - 10:10

20 mins

Integrated Solar in Industrial Production 

Dang Khai Hoang 

Senior Business Developer Manager 

VSSES

10:10 - 10:30

20 mins

CooI Rooftop of HFE On Curved Roof at Metro Station 

Tran Dang Khoi

General Director

Hero Future Energies Vietnam

10:30 - 10:50

20 mins

The Showcase of SP Group's C&I Solar PV Projects

Duc Hoang Nguyen

Senior Commercial Manager

SP Group 

10:50 - 11:10 

20 mins

The Showcase of NEFIN Group's C&I Solar PV Projects

Bor Hung Chong

Head of Business Development | Managing Director (Malaysia)

NEFIN Group

11:10 - 11:30

20 mins

The Showcase of Shire Oak International's C&I Solar PV Projects

Miguel Angel Ferrer

Managing Director

Shire Oak International

11:30 - 11:50 

20 mins

The Showcase of  Vu Phong Energy Group's C&I Solar PV Projects

Pham Nam Phong

Chairman

Vu Phong Energy Group

13:00 - 13:30

30 mins

Parker LORD Non Penetrating Solution for Solar Rooftop

Ganesh More

Sales Manager APS-India & Middle East

Parker LORD

More speakers to be announced……